Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-28@23:46:51 GMT

جنبش مقابله با کرونا از دریچه صنعت مد!

تاریخ انتشار: ۸ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۴۴۹۱۱۱

جنبش مقابله با کرونا از دریچه صنعت مد!

یک طراح مد و لباس ایرانی معتقد است که «زمان آن رسیده ‌است که یک گام برداریم و برای کل صنعت مد در خاورمیانه ایستادگی کنیم و بدون شک تلاش‌های جمعی ما برای نجات افرادی که تحت تاثیر این بحران قرار گرفته‌اند، به پایداری صنعت ما کمک خواهد کرد.»

به گزارش ایسنا،  بهنود جواهرپور، طراح مد و لباس ایرانی که در سال ۲۰۰۵ برند «بهنود» را در شهر ناپل در ایتالیا به ثبت رسانده است، درباره جدیدترین فعالیت‌های خود به‌ویژه از زمان شیوع ویروس کرونا گفت: شرکت مد خاورمیانه بهنود، فعالیتی آنلاین برای کمک به متخصصان صنعت مد و به‌ویژه کارگرانی که به‌شدت تحت تاثیر بحران کرونا در منطقه خاورمیانه قرار گرفته‌اند، راه‌اندازی کرده است و ما در این مدت، تلاش کرده‌ایم برند ایتالیایی مستقر در دبی و دیگر خانه‌های مد منطقه‌ای را تشویق کنیم به جنبش مقابله با کرونا از دریچه صنعت مد ملحق شوند تا به مردم نیازمند بیشتری در سطح جهان کمک کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او گفت: زمان آن رسیده ‌است که یک گام برداریم و برای کل صنعت مد در خاورمیانه ایستادگی کنیم و بدون شک تلاش‌های جمعی ما برای نجات افرادی که تحت تاثیر این بحران قرار گرفته‌اند، به پایداری صنعت ما کمک خواهد کرد. اکنون زمان عمل به‌عنوان یک فعال در صنعت مد است و باید برای گذراندن هر چه‌بهتر این شرایط با یکدیگر متحد شویم.

این طراح لباس مقیم در ایتالیا یادآور شد: بسیاری از کارکنان صنعت مد شغل خود را به دلیل بحران از دست داده‌اند و آنهایی که در رده اقتصادی پایین‌تر هستند بیشتر تحت تاثیر قرار گرفته‌اند، حال آن که ما باید گام‌های بزرگی برای مراقبت از آن‌ها برداریم و راه‌های جدیدی برای حفظ این افراد خلاق در مسیر خود ایجاد کنیم.

او درباره بنیاد و موسسه خیریه بهنود گفت: موسسه بنیاد بهنود، یک سازمان خیریه درحال‌توسعه و کمک به استعدادهای خلاق برای رسیدن به پتانسیل کامل خود از طریق فعالیت‌های متعدد، کارگاه‌ها و ابتکارات جهانی است.

این طراح لباس با تاکید بر اینکه مردم فکر می‌کنند که مد فقط در حوزه تجملات است در حالی که مد یک ضرورت به شمار می‌رود، اظهار کرد: لباس یکی از نیازهای اولیه بشر است؛ همانگونه که در این زمان‌های چالش‌برانگیز دیده‌ایم ساختن ماسک، لباس‌های آزمایشگاهی، کفش و دیگر لوازم محافظ یکی از مهم‌ترین ابزارها برای محافظت از ما در برابر ویروس است.

مدیرعامل برند بهنود درباره کمپین راه‌اندازی شده به‌منظور مقابله با کرونا بیان کرد: این ابتکار عمل برای همه افراد شاغل در صنعت مد که به‌طور مستقیم یا غیرمستقیم تحت تاثیر ویروس قرار گرفته‌اند، اعمال می‌شود. آنها باید فرم ساده‌ای را پر کنند و من شخصا هر فرم و هر درخواستی را خواهم خواند و بررسی خواهم کرد که برند من چگونه می‎تواند از آن‌ها پشتیبانی کند. در این راستا سایر کارمندان مراکز مد، کارگران کارخانه‌ها، خیاطان، برشکارها، مدیران فروش و سایر افرادی که نیاز به کمک دارند لازم است به نشانی اینترنتی www. instagram.com/behnoode یا هشتگ #BenoodeGivesBack مراجعه کرده و روی پیوند موجود در بیو کلیک کنند تا به سمت فرم هدایت شوند.

او در خاتمه گفت: مد همیشه شکلی از بیان خلاقانه است. مردم به لباس‌هایی نیاز دارند که بپوشند و سبک آن‌ها بیان شخصیت آنها است. من معتقدم که هر فرد بعد از بحران کرونا به‌طور متفاوتی واکنش نشان خواهد داد و اغلب مردم به دنبال فرصت برای لباس پوشیدن و بیرون رفتن هستند، به‌خصوص بعد از این که به مدت طولانی در خانه بودند و من عمیقا معتقدم که هنر صنعت مد بر اساس همین نیاز، بازگشت دوباره خواهد داشت.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: صنعت مد قرار گرفته اند تحت تاثیر صنعت مد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۴۹۱۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تجلیل از خانواده شهدای مدافع سلامت در هفته سلامت

حمید صاحب مدیرکل سلامت شهرداری تهران در مراسم تجلیل از خانواده شهدای مدافع سلامت در هفته سلامت گفت: در جوامع چالش‌هایی پیش می‌آید که با ایثار و از جان گذشتگی می‌توان آن را پشت سر گذاشت. 

حمید صاحب افزود: ارائه خدمت بدون ایثار و گذشت میسر نبود و جان بر کفان سلامت خدماتی را ارائه کردند که بی بدیل بود و مردم و خاطره جمعی آنان هرگز این ایثار را فراموش نمی‌کنند. 

وی ادامه داد: به این ایثار افتخار می‌کنیم. هویت ما همین ایثار و از خود گذشتگی‌ها است. ما همه هویت و شخصیت خود را از این ایثار می‌گیریم. در این راستا در شهرداری و وزارت بهداشت این پیمان را می‌بندیم که مسیر شهدای سلامت را دنبال کنیم.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران نیز در این مراسم گفت: در دوران کرونا که بسیاری به دنبال حفظ خود از این بیماری منحوس بودند، کادر درمان با ایثار خود به دیگران امید به زندگی دادند. 

علیرضا اولیایی‌منش با اشاره به اینکه مقصد همه‌ما باید عاقبت به خیری باشد، شهدای مدافع سلامت را نمونه بارز این عاقبت به خیری دانست و افزود: حضور ایثارگرانه کادر درمان با منش پهلوانانه سبب شد این بار پهلوانانی را بشناسیم که در قطعه ۵۰ بهشت زهرا (س) در کنار هم آرمیده‌اند تا یادمان بماند که چه ایام و روزگاری را پشت سر گذاشته‌ایم. 

وی با اشاره به اینکه کادر درمان بر اساس قولی که برای دفاع و حراست از سلامتی مردم داده بودند تا آخرین لحظه در جبهه سلامت خدمت کردند و گوهر جان خود را در این راه هدیه کردند، افزود: شهدای مدافع سلامت با صداقت در جبهه سلامت خدمت کردند. این نعمت بزرگی است که شهدای ما عاقبت به خیر شدند. در زمانه سخت مانند دوره کرونا  تشخیص‌ها سخت می‌شود و امتحان‌های الهی عیار مردانگی و پهلوانی را نشان می‌دهد.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران با بیان اینکه ایثار کادر درمان در دوره کرونا بی نظیر بود، ادامه داد: در دوره‌ای که روزانه ۷۰۰ فوتی داشتیم برخی شهدای مدافع سلامت حاضر نبودند از بیمارستان خارج شوند و حتی به دیدار خانواده خود نرفتند. اما بدون اینکه خانواده و عزیزان خود را ببینند به شهادت رسیدند که چنین ایثاری بی نظیر است.

اولیایی‌منش با قدردانی از شهرداری تهران در حوزه سلامت در برپایی مراسم بزرگداشت مدافعان سلامت اظهار داشت: آنطور که باید و شاید از شهدای مدافع سلامت تجلیل نشده است. امیدواریم افتخار خادمی خانواده شهدای سلامت را داشته باشیم.

اخگرپور شهردار منطقه ۱۹ نیز گفت: شهدای مدافع سلامت بودند که نزدیکتر از هر برادر و خواهری در دوران کرونا در کنار بیمار بودند و در راستای سلامت جامعه تلاش کردند. ما باید این شهدا را تکریم و یاد آنان را پاس بداریم.

در این مراسم با اهدای لوح از خانواده شهدای مدافع سلامت تجلیل شد.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی شهری

دیگر خبرها

  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • برنامه بایدن برای مقابله با جنبش دانشجویی حامی فلسطین چیست؟
  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • فوتبال از دریچه فان؛ آرنه اسلوت پس از اولین جلسه تمرینی با داروین نونیز
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • آمادگی کامل مقاومت برای مقابله با تجاوز اشغالگران به رفح
  • واکسن کرونا باعث پایان فوتبال من شد!
  • تجلیل از خانواده شهدای مدافع سلامت در هفته سلامت
  • شروع کار نمایشگاه کتاب بعد از شیوع کرونا نیازمند شجاعت بود