Web Analytics Made Easy - Statcounter

اولین جلسه کمیسیون ماده ۴ مربوط به بخش داوری شیما و مالکیت معنوی در سال ۱۴۰۰ با حضور دبیر کارگروه ساماندهی مد و لباس کشور برگزار شد. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، این داوری با حضور مریم پورشهابی دبیر کارگروه و تعدادی از داوران حوزه مد و لباس با رعایت پروتکل‌های بهداشتی برگزار شد.

در این جلسه پورشهابی گفت: صنعت مد در میان افراد و کشورهای مختلف دارای اهمیت زیادی است و در سال‌های اخیر صنعت مد و لباس جایگاه خود را در ایران که فرهنگ غنی در این زمینه دارد باز کرده است تا بستری برای حمایت از طراحان و تولیدکنندگان لباس باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علیرضا قربانی با خواننده هندی هم آواز شد

وی ادامه داد: بسیار مهم است که دانشگاه در حوزه مد و لباس بیشتر فعال شود و پژوهش‌های بیشتری در حوزه طراحی مد و لباس انجام دهد. کارگروه مد و لباس این آمادگی را دارد که با همکاری دانشگاه دوره‌های آموزشی تخصصی برای طراحان و دوستداران این حوزه که از علوم و فناوری نوین حوزه مد و لباس آگاهی دارند در فضای مجازی برگزار کند.

دبیر کارگروه ساماندهی مد و لباس بیان کرد: طراحان استقبال خوبی برای ثبت آثارشان و دریافت نشان شیما و مالکیت معنوی داشته‌اند، که همین امر باعث شده حس رقابت بین طراحان به خصوص طراحان جوانی که در این عرصه قدم گذاشته‌اند داشته باشیم. البته طراحان ما باید به این امر توجه داشته باشند ایران کشوری با  اقلیم‌های متنوع است که هرگوشه از این خاک پوشش خاص خودش را دارد و طراح باید با توجه به این موضوع، مدل‌هایی را طراحی کند که برگرفته از فرهنگ ایرانی اسلامی و آمیخته با فرهنگ بومی و سنتی اقوام ایرانی باشد و همچنین این طرح‌ها مورد توجه و تأیید عموم و عرف جامعه نیز قرار گیرد.

مینو کریم‌نیا طراح لباس، پژوهشگر و مدرس دانشگاه یکی از داوران این کمیسیون نیز با اشاره به اینکه کارگروه ساماندهی مد و لباس با همکاری طراحان این عرصه توانست تغییرات خوبی در پوشش جامعه به وجود بیاورد، افزود: در سال‌های قبل پوشش در جامعه به خصوص پوشش بانوان از لحاظ کاربردی جایگاه خوبی نداشت ولی اکنون کارها با اصول طراحی و با استفاده از رنگ ارائه می‌شود و باعث شده مردم بیشتر از طرح‌های ایرانی استفاده کنند.

فاطمه بهرامی از دیگر داوران این کمیسیون نیز بیان داشت: متأسفانه برخی از کارهایی که برای کمیسیون ماده 4 ارائه می‌شود با هدف دریافت شیما و مالکیت معنوی و برای گرفتن بیمه هنرمندان است، که این امر باعث شده کارها با اصول طراحی ارائه نشده و از نظر این کمیسیون مورد تأیید قرار نگیرد.

نشان شیما یا همان شناسه یکپارچه مد و لباس ایرانی یک تأییدیه از سوی کارگروه ساماندهی مد و لباس کشور است که به لباس‌ها، زیورآلات، کیف و پایپوش و پوشش سر طراحی شده توسط طراح، داده می‌شود و بعد از تأییدیه در سیستم اطلاعاتی طراحان به ثبت می‌رسد. نشان شیما و امتیار مالکیت معنوی مانند ثبت اختراع است و نشان می‌دهد طرح طراح، ایده‌ای نو و ناب و متعلق به طراح است و سایر افراد تنها با اجازه طراح می‌توانند از آن طرح بهره‌بردای اقتصادی کنند.

دریافت نشان شیما امتیازهای گسترده‌ای برای طراحان حوزه مد و لباس دارد که شامل:
1.    طراحانی که 10 نشان شیما دریافت کرده باشند می‌توانند از مزیت بیمه هنرمندان بهره مند شوند.
2.    برای شرکت در جشنواره‌ها، نمایشگاه‌ها و به چاپ رسیدن اثر در ژورنال، نیاز به نشان شیما است.
3.    در صورت دریافت مالکیت معنوی، اثر به نام طراح ثبت می‌شود و اگر از اثر کپی‌برداری شود دادگاه گواهی ثبت اثر را اماره‌ای بر طراحی او قرار می‌دهد.

انتهای پیام/

 

منبع: تسنیم

کلیدواژه: مد و لباس مد و لباس کارگروه ساماندهی مد و لباس حوزه مد و لباس مالکیت معنوی نشان شیما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۵۰۹۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعیین تکلیف عوارض و کمیسیون‌های ماده ۵، ۷ و ۱۰۰ در سال ۱۴۰۳

معاون هماهنگی و امور مناطق شهرداری تهران بر تعیین تکلیف عوارض و کمیسیون‌های ماده ۵، ۷ و ۱۰۰ برای روزهای پایانی سال ۱۴۰۳ تاکید کرد. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، دومین هم‌اندیشی شهرداران مناطق 22 گانه شهر تهران در سال 1403 با حضور عباس شعبانی؛ معاون هماهنگی و امور مناطق شهرداری تهران، حمیدرضا صارمی؛ معاون شهرسازی و معماری و لطف‌اله فروزنده؛ معاون مالی و اقتصاد شهری شهرداری تهران به میزبانی معاونت هماهنگی و امور مناطق برگزار شد.

عباس شعبانی؛ معاون هماهنگی و امور مناطق شهرداری تهران ضمن اشاره به تشکیل جلسات تخصصی در راستای برنامه‌ریزی درآمدی سال 1403 مناطق 22 گانه بر ضرورت تحقق برنامه‌ریزی ماهانه مناطق در راستای رسیدن حداکثری به اهداف پیش بینی شده تاکید کرد.

معاون هماهنگی و امور مناطق شهرداری تهران از در نظر گرفتن برنامه فصلی برای مناطق 22 گانه خبر داد و اظهار کرد: ما امسال به تفکیک هر فصل بر مبنای زمان‌بندی مشخص هدف فصل مورد نظر را محقق خواهیم کرد و هدف‌گذاری برای سال پیش رو با در نظر گرفتن سقف‌های درآمدی پیش‌بینی شده است که باید در راستای ارائه خدمات بهتر و کیفی‌تر به شهروندان صرف شود.

شعبانی حل کردن موضوعات مشترک و تخصصی و موارد خاص مناطق 22 گانه را اولویت 2 ماه ابتدایی سال 1403 دانست و افزود: باید این موارد در راس همه موضوعات قرار بگرد تا همه موضوعات مربوط به مناطق 22 گانه خصوصاً در مباحث مربوط به عوارض و کمیسیون های ماده 5، 7 و ماده 100 برای روزهای پایانی سال 1403 تعیین تکلیف و برطرف شود.

حمیدرضا صارمی؛ معاون شهرسازی و معماری شهرداری تهران در ادامه ضمن تشکر از معاون هماهنگی و امور مناطق و شهرداران مناطق 22 گانه در راستای فعالیت‌ها و تلاش‌های بی‌وقفه در سال 1402 افزود: با وجود تغییر متغیرهای مربوط به قانون درآمدهای پایدار شهری با فعالیت همه‌جانبه مناطق، سال 1402 را با تحقق اهداف پیش‌بینی شده پشت سر گذاشتیم.

معاون شهرسازی شهرداری تهران با توجه به پشت سرگذاشتن روز معمار و تبریک این روز گرامی به همه معماران گفت: ان‌شاءالله آینده شهر تهران بتواند یک شهر با کیفیت برای زندگی شهروندان باشد.

لطف‌اله فروزنده؛ معاون مالی و اقتصاد شهری شهرداری تهران ضمن تقدیر از عملکرد مناطق 22 گانه در سال 1402 گفت: هر منطقه باید یک بسته اطلاع‌رسانی پروژه‌های مهم شهری که در راستای خدمت‌رسانی بیشتر و بهتر به شهروندان در حال انجام است را با یک شیوه مدون و اثرگذار تدوین به اطلاع مردم رساند.

فروزنده در ادامه از اختصاص بودجه مختص به مناطق 22 گانه در جهت تحقق فعالیت‌های عمرانی خبر داد.

مهدی شریفیان؛ مدیرکل برنامه‌ریزی و سرمایه انسانی معاونت هماهنگی و امور مناطق در ادامه این جلسه به ارائه گزارشی از موضوعات تخصصی مناطق در حوزه شهرسازی، و مالی و اقتصاد شهری و ارائه پیشنهادات ویژه مختص هر منطقه برای رفع این موضوعات پرداخت.

در پایان این نشست شهرداران مناطق 22،21،2،1،3،15،13به بیان چالش‌ها و پیشنهادات در خصوص تحقق حداکثری اهداف پیش‌بینی شده برای مناطق در سال 1403 پرداختند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • طرح پیشنهادی تعیین وضعیت اراضی پادگان جی به کمیسیون ماده پنج ارسال شد
  • تضمین سلامت و رضایتمندی مردم«معمولان» در حوزه آرد و نان
  • حساب بانکی چه افرادی مشمول مالیات می‌شود؟
  • این حساب‌های بانکی مشمول مالیات می‌شوند/ اعلام جزییات دریافت مالیات از تراکنش‌های بانکی
  • تشریح نشست کمیسیون اصل نود توسط خضریان
  • بررسی عملکرد دستگاه‌های حاکمیتی در ارائه اطلاعات مورد نیاز پایگاه داده اعتباری
  • ◄ روش ابطال کارت هوشمند رانندگان کامیون اعلام شد+ سند
  • بررسی عملکرد دستگاه‌های حاکمیتی در ارائه اطلاعات مورد نیاز پایگاه داده اعتباری در کمیسیون اصل۹۰
  • تعیین تکلیف عوارض و کمیسیون‌های ماده ۵، ۷ و ۱۰۰ در سال ۱۴۰۳
  • «بسته پیشنهادی» ویژه طرفداران پادکست‌/احوالپرسی با طراح پارک ساعی